Stallone s-a gândit să boicoteze Oscarurile din cauza lipsei diversității în nominalizări

Stallone, 69 de ani, a fost nominalizat la categoria cel mai bun actor în rol secundar pentru interpretarea rolului din pelicula „Creed”.

La masa festivă anuală organizată pentru nominalizații la Oscar, actorul a dezvăluit că a discutat cu regizorul filmului „Creed”, Ryan Coogler, dacă să participe sau nu la ceremonia premiilor Oscar. ”Dacă vrei să mă duc, atunci mă duc, însă dacă nu vrei, atunci nu mă duc”, i-a spus Stallone regizorului Coogler. „Mergi acolo și încearcă să reprezinți filmul”, a spus Stallone, făcând referire la răspunsul pe care l-a primit de la regizorul peliculei „Creed”.

Nici regizorul Coogler și nici starul din film Michael B. Jordan, amândoi afro-americani, nu au fost nominalizați la vreuna din categoriile la Oscar.

„Cred că lucrurile se vor schimba, este o chestiune de timp și talentul va apărea la vârf, dar este vorba de trecerea la o nouă paradigmă, de nou mod de gândire”, a spus Sylvester Stallone. Coproducătorul ceremoniei Oscarurilor, David Hill, a declarat luni pentru revista Variety că ediția din acest an a galei va fi cea mai diversificată din istorie.

AGERPRES

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *