„Porţi deschise” la UCV

Universitatea din Craiova şi-a “deschis porţile” astfel încât toate facultăţile să îşi prezinte informaţiile cu privire la admiterea pentru anul universitar 2016 – 2017.

Cum se va organiza admiterea la facultatea aleasă, numărul de locuri la buget şi la taxă, domeniile şi specializările, unde se vor putea angaja după absolvire, la ce universităţi din străinătate ar putea primi bursă sau cum arată campusurile în care vor fi cazaţi sunt doar câteva din întrebările la care elevii de liceu au posibilitatea de a găsi răspunsuri în cadrul „Zilelor porţilor deschise” la Universitatea din Craiova.

“Zilele porţilor deschise” continuă şi mâine în holul central al Universităţii din Craiova. Tinerii dornici de a păşi în mediul academic sunt invitaţi să viziteze standurile celor douăsprezece facultăţi şi să aleagă domeniul care li se potriveşte. De asemenea, participanţii vor putea intra în posesia unor materiale informative, menite să le ofere informații detaliate, cu privire la oferta educațională a fiecărei facultăți.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *