Peste 180 de expozanți din 15 țări, la cea de-a 41-a ediție a Târgului Tehnic Internațional București

Pe lângă companii din industria de resort autohtonă, la eveniment vor fi prezenți și mari jucători ai pieței de profil din Germania, Suedia, Italia, Spania, Polonia, Cehia, Turcia, Israel, Bulgaria, Ungaria, Austria, Slovenia, Belgia și Franța.

TIB 2015 ocupă o suprafață expozițională de peste 8.000 de metri pătrați. Manifestarea este dedicată tuturor specialiștilor interesați de noutățile și tendințele apărute la nivel mondial, în domenii precum robotică, inginerie mecanică, electrică și auto, electronică și comunicații, IT și software, echipamente, tehnologii și materii prime pentru producția și prelucrarea maselor plastice, metalurgie, echipamente hidraulice, transport și depozitare.

Concomitent cu TIB, la ROMEXPO se desfășoară și două evenimente cu caracter tehnico-științific — INVENTIKA 2015, salon de invenții și inovații, și Salonul Cercetării Românești, organizat de Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică și Inovare (ANCSI), care promovează creativitatea cercetătorilor români, astfel încât să se impulsioneze valorificarea rezultatelor CDI și promovarea inteligenței tehnice românești în competiția internațională.

Concomitent cu TIB 2015, va avea loc cu o altă manifestare de tradiție — ExpoEnergiE — Târgul internațional de energie regenerabilă, energie convențională, echipamente și tehnologii pentru industria de petrol și gaze naturale.

Odată cu manifestările cu caracter tehnic, ROMEXPO găzduiește, între 14 și 17 octombrie expoziția „Fabricat în România”, eveniment „Ambasador” de țară pentru România și Republica Moldova, prin intermediul căreia se prezintă investitorilor români și străini produse de o calitate recunoscută și apreciată, atât pe plan național, cât și în Europa de Vest.

Programul de vizitare al TIB 2015 este stabilit în perioada 14 — 16 octombrie 2015, între orele 10,00-18,00, iar pe 17 octombrie 2015 între 10,00 și 16,00. Prețul biletului de intrare este 10 lei.

AGERPRES

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *