Ordonanța de urgență privind modificarea articolului din codul penal, ce vizează abuzul în serviciu a fost abrogată. Declarația lui Sorin Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu a anunțat cu puțin timp în urmă, după ședința avută la Palatul Guvernului, împreună cu Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea și Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, că va retrage ordonanța de urgentă privind modificarea articolului din codul penal, ce vizează abuzul în serviciu.

„Am ascultat părerea tuturor și nu vreau ca România să fie dezbinată”, a declarat premierul și de asemenea a ținut să facă unele precizări:

1)  „Mâine vom face în regim de urgență o ședință de guvern pentru abrogarea acestei ordonanțe”.

2) „O să demarez rapid o consultare cu toate celelalte partide, pornind de la deciziile Curții Constituționale și de la forma pe care o avem, excluzând acel prag de 200.000 de lei, astfel, având, un dialog să trimitem un proiect de lege spre Parlament”.

 

Sorin Grindeanu a încheiat prin a spune: „Doresc în continuare a pune în practică programul de guvernare pentru care am fost votați”

 

Autor:Laurentiu.S

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *