Olguţa Vasilescu: “Craiovenii vor aprecia în scurt timp calităţile domnului Daşoveanu”

Dan Daşoveanu a fost pus în funcţie de 21 de consilieri din 27. Trei consilieri au votat pentru Adrian Pană, candidat propus de Marian Vasile, iar un vot a fost anulat. Alţi doi consilieri au decis să nu participle la şedinţa de azi. Alegerea fost prine primită de primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, cea care colaborează de câteva luni cu Dan Daşoveanu pe probleme economice.

“Eu am ţinut de fiecare dată să colaborez cu oameni care au experienţă, de la care pot să învăţ ceva, cu care pot să mă sprijin pentru a face ceva bun pentru acest oraş unde am primit un mandat de patru ani pentru funcţia de primar. Nu a contat culoarea politică a niciunui consilier care a vrut să colaboreze cu mine pentru dezvoltarea proiectelor municipalităţii şi îmi pare foarte bine că domnul Daşoveanu, încă de la începutul mandatului a fost alături de administraţie. Sunt absolut convinsă că va face faţă cu brio în această funcţie de viceprimar, mai ales că este un an greu, şi nu mă refer la faptul că e un an preelectoral ci mă refer la faptul că toate proiectele mari ale municipalităţii vor fi închise anul acesta. Este nevoie de o persoană care să aibă rezistenţa noastră, care să poată să muncească timp şi de 12 ore dacă este cazul pentru primărie, cum s-a întâmplat cu această echipă de conducere şi până acum, şi eu sunt absolut convinsă că, în viitorul foarte apropiat, cetăţenii vor aprecia calităţile pe care le are Dan Daşoveanu”, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

Primarul oraşului Craiova a lămurit ş problema consilierilor PSD care nu au candidat pentru postul de viceprimar. Lia Olguţa Vasilescu a declarat că “majoritatea au spus acelaşi lucru: cariera pe care deja o desfăşoară nu le permite să intre în această competiţie pentru postul de viceprimar, dar oricum vreau să le mulţumesc şi lor foarte mult pentru colaborarea pe care am avut-o până acum.”

La şedinţa de îndată care a avut loc la sediul primăriei, au participat 25 de consilieri locali din 27.

sursa: oltenianews.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *