Olguța Vasilescu: Aş vrea să vă mulţumesc tuturor pentru modul în care am reuşit să colaborăm în aceşti patru ani

„Având în vedere că este ultima şedinţă de Consiliu Local din acest mandat, aş vrea să vă mulţumesc tuturor pentru modul în care am reuşit să colaborăm în aceşti patru ani.

Chiar a fost un consiliu local în care nu a fost scandal aşa cum s-a întâmplat în alte localităţi, chiar şi campania electorală a fost foarte decentă şi vreau să le mulţumesc partidelor care sunt reprezentate în acest CL că nu au profitat de Zilele oraşului care se desfăşoară de patru ani în aceeaşi dată, nu în luna octombrie, că nu au profitat de Zilele “Mihai Viteazul” şi de toate celelalte activităţi care erau în jurul acestor date de ani de zile ca să-şi facă vreo campanie electorală, să distribuie fluturaşi, să genereze conflicte.

Şi aş vrea să vă mulţumesc că am reuşit să ducem la final proiectele vechii administraţii, că am reuşit să venim în faţa cetăţenilor cu proiecte noi pe care dumneavoastră să le aprobaţi şi Executivul să le ducă la bun sfârşit sau să fie în derulare”, a spus Olguţa Vasilescu. Consilierul municipal independent Ionel Pană a propus, la finalul ședinței, realizarea unei fotografii de grup pe scările Primăriei Craiova. Din imagini lipsesc consilierii Pavel Badea și Marian Vasile care nu au mai zăbovit pe scările instituției pentru momentul festiv.

sursa: OlteniaNews

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *