Israel: Poliția autorizată să blocheze cartierele arabe din Ierusalim (oficial)

„Cabinetul de securitate a decis o serie de măsuri pentru a lupta împotriva terorismului, mai ales să autorizeze poliția să blocheze sau să impună restricție de circulație în cartiere din Ierusalim în caz de divergențe între persoane sau incitare la violență”, se afirmă în comunicatul citat de AFP.

Cabinetul a decis o serie de măsuri pentru a lupta împotriva escaladării violenței palestiniene, care a atins un nou nivel marți după moartea a trei israelieni în două atentate la Ierusalim.

„Cabinetul a autorizat mai ales, în plus față de demolarea caselor teroriștilor, ca nicio nouă construcție să nu fie permisă în acel loc, proprietățile teroriștilor să fie confiscate și permisul de rezident în Israel revocat”, adaugă comunicatul.

În plus, miniștrii împreună cu Benjamin Netanyahu au convenit „să întărească numărul de polițiști și soldați pentru securitatea Israelului în special de-a lungul barierei de securitate”, potrivit acestui comunicat.

Cabinetul de securitate se va reuni din nou miercuri pentru a decide alte măsuri, în special împotriva „incitării la violență”, adaugă France Presse.

AGERPRES

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *