ISIS promovează canibalismul. Grupurile de teroare învață luptătorii lor să mănânce non Musulmanii

Conform Daily Mail, un nou manual descoperit de armata Marii Britanii în așa numitele școli de pregătire a grupărilor de teroare, promovează canibalismul în rândul membrilor ISIS și mai mult decât atât, exemplifică foarte detaliat în ce condiții să se recurgă la astfel de măsuri, ce părți ale corpului să fie procesate în vederea hrănirii jihadiștilor și în ce mod să le prepare aceștia.

În urma analizării acestui manua (promovat în rândul membrilor ISIS) de către Quilliam Foundation, se identifică faptul că pe lângă faptele înfiorătoare pe care șefii acestei grupări le promovează. Aceștia oferă ca și exemplu de punere în practică a acestei nouă direcție o mamă căreia i s-au servit la masă părți din fiul său, spunându-i-se faptul că manâncă carne de origine animală și orez.

De asemenea, manualul specifică faptul că în perioade de jihad (război sfânt), atunci când resursele de hrană sunt inexistente sau limitate, membrii acestei grupări sunt încurajați chiar să ucidă alți jihadiști care nu le împărtășesc aceeași viziune a Coranului pentru a se hrăni.

Haras Rafiq (practicant Musulman), unul dintre cei care a ajutat la interpretarea manualului,  este de părere că această nouă descoperire este de-a dreptul revoltătoare, mai aes datorită unei informații cumplite, care ne relevă faptul ca noul manual se regasește în curricula școlară.

 

Autor: Mihai.N

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *