Fost dependent de droguri isi saruta sotia inaintea de a fi ingropat de viu

Gest incredibil întreprins de un fost dependent de droguri și alcool care a hotărât să fie îngropat de viu pentru 3 zile în scop caritabil pentru sensibilizarea populație globale referitor la riscurile la care se supun consumatorii de droguri și alcool.

John Edwards, din Dublin, Irlanda, în vârstă de peste 60 de ani, a hotărât  să se îngroape de viu într-un sicriu iluminat, conectat la internet și electricitate pentru a putea să vorbească direct din locul unde se poate ajunge în urma abuzului de droguri și alcool cu persoanele aflate în nevoie, în domeniul adicției.

Domnul Edwards dorește să strângă, de asemenea, și fonduri pentru fundația Walking Free prin acest gest, fundație pe care acesta o administrează și care are ca scop ajutorarea persoanelor dependente de droguri și alcool, dar și persoanele cu gânduri suicidale sau care se automutilează.

Povestea incredibilă a acestui erou modern a început în urmă cu 23 de ani, moment în care a hotărât să renunțe la consumul acestor substanțe după ce s-a supradozat de nu mai puțin de 20 de ori în perioada în care era dependent de droguri și alcool, tot acum 23 de ani înființând și fundația Walking Free.

Planul acestuia este să vorbească direct cu ei (beneficiarii programelor întreprinse de acesta) din mormânt înainte ca aceștia să ajungă în el.

Acest domn a repetat această activitate cu succes și în trecut, în iulie 2016 și a hotărât să adopte accași abordare și anul acesta prin prisma faptului că scopul lui a fost atins și a reușit să ajute foarte multe persoane prin aceasta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *