Festivalul de Modă Miss Royal Models România, la Electroputere Parc din Craiova

Evenimentul desfasurat ca o manifestare internationala de prestigiu cuprinde 2 sectiuni: Beauty Contest si Fashion Shows.

In cadrul primei sectiuni, in urma unei preselectii nationale in 12 orase din Romania se alege cate o concurenta care va participa in marea finala din 14 Mai 2016. Toate concurentele vor sosi in Craiova pe data de 11 Mai 2016 si vor avea parte de un beauty-camp de pregatire pentru marea finala.

A doua sectiune cuprinde un regal de moda, prin care creatori de moda romani consacrati si debutanti, alaturi de cei invitati din strainatate, isi vor prezenta in  premiera colectiile de sezon. Designerii care isi vor prezenta anul acesta cele mai noi colectii sunt: RITA MURESAN, SIMONA IACOB, ELI LASLEAN, NOELA STYLE, URBAN KIDS, YVETTE DESIGN dar si a designerului international venit in PREMIERA in Romania: MAURO GASPERI din Italia.

Va invitam sa urmariti un regal de frumusete in care tendintele sezonului urmator sunt ridicate la nivelul de arta iar calitatea, taieturile fine si materialele atent alese devin ingrediente de nelipsit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *