Dezbatere „De la Cuvânt la Argument!”

Început ca o inițiativă a mai multor studenți de la diferite facultăți din cadrul Universității din Craiova, evenimentul-dezbatere ,, De la cuvânt la argument” a căpătat rapid amploare și a captat interesul mediului universitar craiovean, fiind astfel inclus ca secțiune distinctă în cadrul ,, Sesiunii de Comunicări Stiintifice” a Facultăti de Drept. Evenimentul își propune organizarea unei dezbateri pe teme informale, cu scopul pregătirii și susținerii studenților în vederea formării și dezvoltării abilităților necesare pentru construirea unei cariere profesionale de succes. Prin participarea la acest eveniment, cei înscriși se vor afla în fața unor situații în cadrul cărora trebuie să își mobilizeze deopotrivă capacitatea de argumentare cu privire la o temă cu potențial impact social, cât și abilitătile de oratorie și comunicare publică.

Concursul de Dezbateri, ,,De la cuvânt la argument” va avea loc pe data de 25.03.2017, în Aula Magna, din cadrul Facultătii de Drept, Craiova, începând cu oră 10:00.

Pentru o bună desfăşurare a evenimentului, organizatorii vă roagă să vă organizaţi anterior pe echipe, să completaţi formularul de inscriere şi să îl trimiteţi până pe data de 17.03.2017 pe adresa de mail: sesiuneacomunicaristiintifice@yahoo.com.

Andrei Ciocotoiu, Lider pe Departamentul Studențesc de Limba Română, Facultatea de Litere, Universitatea din Craiova este unul dintre organizatorii evenimentului de față. Acesta le mulțumește, cu cordialitate, colaboratorilor săi, Lect. Dr. Răzvan Alexandru Călin, precum și Vicepreședinților ELSA, Diana Dumitrel și Cătălin Cojocaru, pentru implicarea și susținerea deosebită. De asemenea, tot el ne-a promis un interviu în urma desfașurarii evenimentului, pentru a trage concluziile ce se cuvin.

Pagina de facebook a evenimentului o gasiti: aici 

 

Autor: Laurentiu:S

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *