Despre mitingul PSD cu prof.univ.dr. Dumitru Otovescu: „Astăzi a renăscut încrederea în viitor și în liderii politici, în resetarea energiilor constructive!”

Am avut bucuria și onoarea să discutăm despre mitingul PSD cu sociologul Dumitru Otovescu, prof. univ. dr. la Facultatea de Științe Sociale a Universității din Craiova. 

Domnule profesor, care este, în opinia Dvs., semnificația evenimentului din această seară?

Țara fierbe! De pe 22 decembrie 1989 nu am mai văzut o asemenea atmosferă! Este ziua recâștigării libertății și democrației. Ziua în care românii spun împreună un NU hotărât abuzurilor din justiție și pretind respectarea drepturilor și libertăților de către toate instituțiile statului. Capitala și țara vor avea o singură voce, aceea a normalității. Astăzi asistăm și participăm la o lecție de democrație națională, iar PSD este la înălțimea momentului pe care l-a generat. Astăzi a renăscut încrederea în viitor și în liderii politici, în resetarea energiilor constructive! După cum se vede, participarea tinerilor la acest miting este covârșitoare, lucru ce denotă interesul pentru propriul viitor. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *