Craiovenii, induşi în eroare de un ziar local cu două zile înainte de alegeri

După ce zilele trecute a apărut informaţia, complet falsă, într-un ziar online, că stadionul din Craiova nu o să se mai facă, azi, un cotidian local a publicat o poză în care arată un bloc din cartierul 1 Mai cu schelele pe el, care pare că este în curs de reabilitare. Locatarii au luat imediat atitudine şi au trimis mai multe poze în care se arată acelaşi bloc, fotografiat în această dimineaţă, reabilitat complet, fără schele şi fără muncitori.

 

“Este trist că se minte în acest hal. Lucrarea s-a finalizat şi suntem extrem de mulţumiţi. Prin ceea ce fac, în primul rând, acest ziar îşi bate joc de noi, cei care stăm aici.

Nu credeam că o parte din presa din Craiova este în stare de aşa ceva. Să le fie ruşine că mint în halul ăsta”, a declarant unul din locatarii acelui bloc.

 

Această reabilitare a fost benefică, iar asta se vede la factura care este mai mică. Nu înţeleg cum au făcut publicat această poză. Era simplu să vină până aici. Nu am aparteneţă politică, dar nu cred că este bine ca presa să se implice în campania electorală.Pe mine, unul, m-au dezamăgit.  Din păcate, aungem să nu mai avem încredere nici în presă”, a declarant I.T, locatar al blocului.

 

sursa: Micapi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *