Construirea autostrăzii Craiova-Pitești, precum și a Spitalului Regional Craiova, obiective prioritare pentru PSD Dolj.

În această zi, PSD Dolj a organizat o întâlnire, la care au participat membri marcanți ai partidului și unde a fost lansată o rezoluție cu privire la susținerea construirii AUTOSTRĂZII CRAIOVA-PITEȘTI ȘI A SPITALULUI REGIONAL LA CRAIOVA 

„Organizația Județeană Dolj a Partidului Social Democrat a susținut permanent construirea autostrăzii Craiova-Pitești, un factor important în dezvoltare economică a zonei Oltenia prin atragerea de investitori, precum și construirea unui Spital Regional la Craiova.    Județul Dolj, cu administrație PSD, s-a dezvoltat în ultimii ani, inclusiv în ceea ce privește infrastructura de transporturi, Aeroportul Internațional Craiova acoperind în prezent nevoile de transport aerian pentru întreaga regiune. Vom continua și în ceea ce privește infrastructura rutieră, constienți că autostrada Craiova-Pitești este o necesitate atât pentru companiile care își desfășoară activitatea în Oltenia dar și pentru atragerea de noi investitori în regiune.

Un punct la fel de important, ținând cont de aglomerația din spitalele locale și de precaritatea mijloacelor de care suferă, este reprezentat de construirea Spitalului Regional la Craiova, pe care conducerea partidului și-a luat angajamentul să îl materializeze:

“Noi cei de la PSD am demonstrat că susținem sistemul sanitar. Numai în Craiova s-au modernizat cele 4 spitale, și în scurt timp va fi dat în folosință un nou Spital Municipal construit cu fonduri proprii. În Craiova, Consiliul Județean Dolj a construit Clinica de Cardiologie și a început modernizarea Spitalului Clinic Județean de Urgență. Am susținut de asemenea creșterea salariului personalului din sănătate”, se precizează în rezoluția PSD Dolj.

 

Autor:Laurentiu.S

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *