Cel mai bine cotat serial de televiziune din istorie

Serialul ”Breaking Bad” poate fi caracterizat ca o combinație de film polițist, thriller și comedie neagră. A fost conceput și regizat de americanul George Vincent Gilligan și îi are în rolurile principale pe Bryan Cranston, ce întruchipează personajul Walter White, și pe Aaron Paul, care joacă rolul lui Jesse Pinkman.

De-a lungul celor 62 de episoade, grupate în cinci sezoane, publicul poate urmări povestea de viață a lui Walter White, un profesor de chimie la liceul din localitate, care, după ce află că suferă de cancer la plămâni, decide să intre în lumea producătorilor și traficanților de metamfetamină, pentru a asigura bunăstarea familiei sale pe termen lung. Acțiunea este situată în orașul Albuquerque din statul american New Mexico.

Pentru prestația sa, Bryan Cranston a obținut de patru ori Premiul Primetime Emmy acordat celor mai buni actori de serial în rol principal.

Serialul ”Breaking Bad” a debutat la postul american de televiziune AMC, fiind difuzat între 20 ianuarie 2008 și 29 septembrie 2013. A fost inclus în ediția 2014 a faimoasei Guinness Book.

sursa: AGERPRES

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *